På Bavnehøj Skole mener vi, at mætte børn, der spiser sundt, er gladere og mere motiveret for at modtage læring.
Derfor tilbyder skolens kantine hver dag i tidsrummet kl. 11.30-12.15 et sundt, varieret og hjemmelavet frokostmåltid med et særligt fokus på friske, sæsonbetonede og økologiske råvarer.

Der er også åbent for løssalg af sunde mellemmåltider i tidsrummet kl. 9.30-10.00. Her sælges f.eks. hjemmebagte boller, pizzasnegle, pesto-twister, hjemmelavet smooties, IceTea og lignende.

Hvis dit barn vil slippe for at administrere kontanter samt stå i betalingskøen, kan du med fordel oprette et abonnement på frokostordningen og snacks.
Skal dit barn på en dagsudflugt med klassen og har frokostabonnement, laver vi en madpakke, som kan hentes i kantinen inden afgang.

Bestil maden på: https://bavnehoej-skole.bestilmad.nu

Menuen til næstkommende uge bliver lagt ud på Aula hver fredag.

Priser:
Månedsabonnement:
Frokost: 20 kr.
Frokost inkl. snack: 25 kr.
Snack: 8 kr.

Dagsbestilling:
Frokost: 22 kr.

Køb i kantinen uden bestilling:
Frokost: 25 kr.
Salatbar: 15,- / 20,-

Vi gør opmærksom på, at der ikke ydes refusion for betaling af skolemad ved studieture, brobygning, ferier uden for skoleferier eller lignende.

Ved spørgsmål angående allergener, abonnementsordningen, maden eller lignende er I velkommen til at kigge ind i køkkenet i tidsrummet 7-13 eller skrive til:

Jane Pedersen, kantineleder
mail: jspe@aarhus.dk eller via Aula.

Økologi

Vi arbejder hen imod kommunens mål om 60% økologi i 2020. Der er ikke kun fokus på økologi, men også på madspild og kvaliteten af måltiderne.

Smiley-ordning

Bavnes Diner har ingen anmærkninger i Fødevarestyrelsens kontrolrapporter.
Det betyder en meget glad smiley i hverdagen. 🙂