Gå til hovedindhold

Hvis dit barn har særlige behov

Når børn er i vanskeligheder, vil du som forælder blive involveret fra starten af. De tiltag, vi sætter i værk, bliver du som minimum orienteret om og oftest involveret i.

Farveblyanter i hjerteform
 • Læs op

Indhold

  Vores børnesyn gennemsyrer vores tilgang til børn med særlige behov - vi tror på, at børn gør 'det rigtige', hvis de kan. Vi ser forældrene som den største ressource i barnets liv, og vi arbejder i et udviklingsorienteret perspektiv med alle børns udfordringer. I dansk og matematik arbejder vi med holddannelse, hvor vi tager højde for børns ressourcer og udfordringer. 

  Børn med faglige udfordringer modtager særlig tilrettelagt undervisning i skolens ressourcecenter, og børn, som er udfordret ift. adfærd, kontakt og trivsel (AKT), vil indgå i forløb med skolens ressourcepersoner på dette område.  

  Vi har et tilbud, som hedder Mellemrummet. Her kan børn modtage dele af deres undervisning i perioder. I Mellemrummet arbejder vi med, at børn følger en struktur med 'opgave, opladning, opgave', så hjernen bliver opladet mellem hverdagens mange krav.

  Du kan læse mere i vores inklusionsstrategi

  Sidst opdateret: 3. januar 2024