Gå til hovedindhold

Ungdomsskolen SYD – et fritidstilbud for 7. klasse til 18 år

Ungdomsskolen er din mulighed for, sammen med andre unge, at lave masser af spændende aktiviteter, fordybe dig i interesser og fag, knytte venskaber for livet, opleve verden, og i det hele taget have det rigtig sjovt sammen med andre.

Ungdomsskolen "Huset"
 • Læs op

Indhold

  Hos os møder du undervisere, der brænder for det samme som dig, og som kan inspirere dig til, hvordan du kan bruge dine interesser, fx når du skal vælge uddannelse og job. 

  Du kan vælge et eller flere af vores ungdomsskolehold, som ligger i fritiden. Holdene er spredt udover hele byen, men du kan tilmelde dig dem alle uanset placering. 

  Holdene starter på forskellige tidspunkter, så hold dig opdateret via hjemmeside eller app (søg på IST ungdomsskole). Det er gratis at deltage på langt de fleste hold. 

  Hvad vil Ungdomsskolen

  • Give de unge mulighed for at dyrke specifikke interesser. Gøre dem livsduelige, udvikle venskaber og skabe stærkere fællesskaber. 
  • Ungdomsskolens tilbud understøtter de unges eget ønske om at møde andre unge på tværs af byen.  

  Du kan finde flere oplysninger Ungdomsskolens hjemmeside 

  UngiAarhus har lavet et særligt Sommer-Ungdomsskole program, som alle unge i alderen kommende 7. klasse til 18 år kan deltage i i ugerne 27-32.

  Sidst opdateret: 3. januar 2024